Harry Styles tripper i videoen til psykedelisk ny single

Det er ikke meget, man har hørt fra Harry Styles, siden han i 2017 udgav sit selvbetitlede debutalbum som solist efter mange år som sukkersød hjerteknuser i det feterede boyband ‘One Direction’. Men nu er den charmerende brite tilbage med den nye single ‘Lights Up’ og en tilhørende psykedelisk video.

På debutalbummet var det især balladen ‘Sign of the Times’, der kendetegnede Styles’ storladne rocklyd, men på ‘Lights Up’ både ser og hører vi en ny version af sangeren, der er gået i en langt mere indiepoppet retning med folket akustisk guitar, glitrende brudte akkorder på den elektriske guitar og klaveret, mens også hans vokal er langt mere nedtonet, end vi har været vant til – og det klæder ham.

I musikvideoen ser vi både en svedig Styles bade i et hav af ligeledes svedige og halvnøgne mennesker, mens han i scenen efter kører på motorcykel indhyllet i rødt og violet lys.

Styles virker ofte til at være påvirket af diverse substanser, hvilket giver god mening, eftersom han tidligere på året fortalte det amerikanske magasin Rolling Stone, at psykedeliske stoffer har været en stor del af processen bag hans kommende album, som han i samme interview jokede med skulle have titlen ‘Mushrooms and Blood’.

Læs også: Harry Styles og Javier Bardem i spil til Disneys ‘Den lille havfrue’-remake

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af