Harry Styles annoncerer nyt album, ude i år – skal også hoste ‘Saturday Night Live’

Harry Styles annoncerer nyt album, ude i år – skal også hoste ‘Saturday Night Live’
Harry Styles.

Harry Styles har netop annonceret sit andet soloalbum, der har fået titlen ‘Fine Line’ og udkommer som en tidlig julegave 13. december. Det følger op på det tidligere One Direction-medlems selvbetitlede debutalbum fra 2017.

I oktober udsendte Styles den stærke single ‘Lights Up’ med en tilhørende psykedelisk video, som altså indtil videre er det eneste udspil, vi har hørt fra ‘Fine Line’.

Popsangeren har i et interview med Rolling Stone joket om, at albummet skulle hedde ‘Mushrooms and Blood’, fordi netop hallucinerende svampe og andre psykedeliske stoffer har været en stor del af processen bag albummet, men det blev altså ikke den titel, han gik med i sidste ende.

Udover albummet er det også blevet annonceret, at Harry Styles skal være vært på ‘Saturday Night Live’ den 16. november, hvor han også får mulighed for at promovere ‘Fine Line’, da han kører dobbeltrolle og samtidig udgør ugens musikalske gæst.

Hos ‘SNL’ er det sædvane, at den musikalske gæst spiller to numre, så mon ikke vi får lov at høre endnu en sang fra det kommende album foruden ‘Lights Up’.

Læs anmeldelse: Harry Styles i Royal Arena

View this post on Instagram

FINE LINE . THE ALBUM . DEC 13

A post shared by @ harrystyles on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af