Harry Styles giver koncert i København

Harry Styles giver koncert i København
Harry Styles.

Harry Styles spillede i Royal Arena så sent som i marts, men nu har den britiske popstjerne annonceret en ny dansk koncert. Den kommer også til at foregå i Royal Arena i København, og datoen er 4. maj.

Showet er en del af Styles’ verdensturné ‘Love On Tour’, der selvfølgelig hænger sammen med hans kommende album ‘Fine Line’, der udkommer 13. december. Det bliver den tidligere One Direction-crooners andet album efter hans selvbetitlede solodebut fra 2017.

Med som support er King Princess, og begge kunstnere kan faktisk opleves som musikalske gæster i ‘Saturday Night Live’ i den nærmeste fremtid. Styles den 16. november, hvor han også er vært, mens King Princess spiller ugen efter, hvor Will Ferrell skal folde sig ud på de skrå brædder.

Billetsalget starter 22. november kl. 10.00 via ticketmaster.dk. Koncerten bliver med siddepladser på gulvet samt et lille ståområde nær scenen. Aldersgrænse ved ståpladser er minimum 14 år.

Harry Styles (UK)
4. maj
Royal Arena
Billetpris: 410-660 kr.

Læs anmeldelse: Harry Styles i Royal Arena: Fanget mellem forvokset teenager og forceret voksen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af