Ny Taylor Swift-dokumentar på trapperne: ’Miss Americana’

Ny Taylor Swift-dokumentar på trapperne: ’Miss Americana’
Taylor Swift. (Foto: Shirlaine Forrest/Getty Images for TAS)

Der er godt nyt til Swifties fra nær og fjern. Den Emmy-vindende filmskaber Lana Wilson (’The Departure’, ’After Tiller’) er nemlig på trapperne med en dokumentar om Taylor Swift med titlen ’Miss Americana’.

’Miss Americana’ får premiere den 23. januar på førstedagen af Sundance-filmfestivalen 2020. På festivalens site beskrives dokumentaren som »et råt og emotionelt afslørende blik på en af vor tids mest ikoniske kunstnere gennem en transformerende periode af hendes liv, som hun lærer at favne sin rolle som ikke blot sangskriver og performer, men som en kvinde, der tøjler den fulde kraft af sin stemme«.

‘Miss Americana’ er en titel, der desuden figurerer på Swiftens seneste, award-vindende album, ‘Lover’, i form af nummeret ‘Miss Americana & The Heartbreak Prince’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af