Branco annoncerer ny udgivelsesdato for fællesalbum med Gilli – se teaser for ny single

Branco annoncerer ny udgivelsesdato for fællesalbum med Gilli – se teaser for ny single
Branco.

Mange havde sat næsen op efter at kunne fortsætte nytårsfesten til langt ud på morgenen med Branco og Gillis fællesalbum, ’Euro Connection’, men det blev desværre udskudt. I stedet bliver albummet, ifølge Brancos Instagram, udgivet 5. februar.

Det bliver den første rigtige smagsprøve på, hvad 2020 kommer til at lyde af, og selv om Gilli ikke er med i teaseren, har vi spået om en ny subgenre fra hans hånd i 2020. Hvis man skal dømme efter lyden fra den et minut lange video, Branco har delt i dag, er det en køretur rundt i Europa med et bombastisk lydtapet.

Helt så eksotisk er videoen dog ikke, der viser en alvorlig Branco i gang med en intens bordfodboldkamp. Heldigvis er der dog et kort billede af ham på den nærmest patenterede jetski til sidst i videoen.

I teksten på Instagram skriver Branco ’Money Move$’, som formentlig er titlen på sangen. Europa bliver også sat i centrum i sangteksten, hvor Branco fortæller om sin tyske bil: »Du kan fange mig i Paris eller Italy«.

’Money Move$’ peger umiddelbart mere tilbage på lyden af Brancos soloalbum ’Baba Business’, og det bliver spændende at høre, om der kommer til at være en skarp opdeling mellem Gilli- og Branco-sange på ’Euro Connection’. Eller om det bliver en gennemgående fælles indsats.

Efter den house-baserede single ’Verden vender’ er det umuligt at forudsige, hvordan helheden kommer til at forme sig, men ’Money Move$’ må sige at aflive håbet for de fans, der havde glædet sig til den rendyrkede eurodance-plade.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af