Gorillaz teaser nyt mystisk projekt ’Song Machine’ – ny single med Slowthai på trapperne

Gorillaz teaser nyt mystisk projekt ’Song Machine’ – ny single med Slowthai på trapperne

Vi har garanteret skrevet det før, men sørme om ikke Damon Albarn og hans tegneseriehold giver os anledning til at skrive det igen: Gorillaz er ude på noget.

Gorillaz har delt en teaser for et projekt med titlen ’Song Machine’ med en 22 sekunder lang animeret teaser akkompagneret af en catchy lille ‘theme tune’. »Follow your nearest Song Machine (snooze you lose),« lyder den kryptiske tekst på gruppens Instagram, der ligeledes er opdateret med billeder af gruppens medvirkende (tegneserie-typerne, altså), der hver især har »tændt for Maskinen«.

Følger man linket fra Instagram-story-teaserne, rammer man en ’Song Machine’-spilleliste på gruppens Spotify-profil. Herinde ligger tema-tracket fra teaseren, og det indikeres i spillelistens beskrivelse, at der er tale om første sæson af, hvad end det givne sangmaskineri måtte være.

Foruden spillelisten og dens omgivende SoMe-mystik meddeler flere musikmedier, at Gorillaz debuterer en spritny single hos Annie Mac på BBC1 i morgen. Singlen er et samarbejde med Slowthai og Slaves.

Nyhederne har naturligvis skabt spekulationer i alverdens retninger. At der er et nyt nummer på trapperne, kunne være et tegn på, at der er endnu mere ny musik i vente fra Gorillaz, der senest udgav ’The Now Now’ i 2018. Selve ’Song Machine’-listen, tema-tracket og det faktum, at der ifølge listens beskrivelse er tale om en første sæson, gøder derimod teorier om, at der enten kunne være tale om en animeret serie (som det helt tilbage i 2017 rygtedes skulle være under opsejling) eller simpelthen blot en form for kurateret spilleliste.

Som opsummering af hele sagen kan vi helt oplagt citere den i skrivende stund øverste kommentar under tema-teaseren på YouTube: »To person scrolling in the comments looking for answers: No, we have no idea either«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af