Gorillaz arbejder på tv-serie: 10 episoder på tegnebrættet

Gorillaz arbejder på tv-serie: 10 episoder på tegnebrættet

Da vi i går kunne meddele, at Damon Albarn – foruden Gorillaz-festival samt -album plus det løse – også var i fuld færd med at arbejde på et nyt album med superprojektet The Good, The Bad And The Queen, havde vi ikke umiddelbart regnet med, at han kunne have mere på tallerkenen i øjeblikket. Det var vist lidt mere naivt end som så.

I et længere interview med Q Magazine afslører Gorillaz-bagmændene Damon Albarn og illustratoren Jamie Hewlett nemlig, at der er en hel Gorillaz-tv-serie på tegnebrættet. Et format, der unægteligt synes ganske oplagt, tegneserietematikken taget i betragtning. Der planlægges 10 episoder, mens der tidligere var tale om en hel film om 2D, Noodle, Murdoc og Russel – men den blev ifølge Hewlett afskrevet af DreamWorks, da den var »for dyster at bruge et par hundrede millioner dollars på«.

Heldigvis for Albarns stresstærskel må man formode, det primært er Hewletts ansvar at puste tegneseriebandet til livs på tv-skærmene.

I samme Q-interview afslører Albarn desuden, at både Sade, Dionne Warwick og Morrissey takkede nej til at gæste ‘Humanz’. Han fortæller endvidere, at temaet for pladen er USA efter det værst tænkelige præsidentvalgsudfald. »Hvordan ville du have det den aften? Lad os lave et festalbum om verden, der er blevet fucking sindssyg«. And so they did.

‘Humanz’ er ude den 28. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af