Taylor Swift reagerer på ‘Cats’-kritik i nyt interview – kalder filmen en »weird-ass movie«

Taylor Swift reagerer på ‘Cats’-kritik i nyt interview – kalder filmen en »weird-ass movie«
Taylor Swift i 'Cats'.

‘Cats’ er ikke bare en dårlig film, men en så gigantisk katastrofe af en produktion, at kritikere og biografgængere verden over har måttet finde på helt nye gloser for at beskrive, hvad der foregår på lærredet. Vi gav selv filmen en enkelt stjerne og kaldte den for et »mindblowing misfoster af en musicalfilmatisering«

Så nej, filmen hvor Taylor Swift havde en mindre rolle, var ikke en succes, og det har popstjernen nu kommenteret på i et større interview med Variety. Interviewet er lavet som optakt til premieren på ‘Miss Americana’, en ny dokumentar om popstjernen der lander på Netflix den 31. januar.

»Jeg er glad for at være nomineret og havde det vildt fedt, da jeg arbejdede på den weird ass-film«, siger hun, med reference til at hendes musik fra filmen er nomineret til en Golden Globe. »Jeg arbejdede sammen med de vildeste dansere og performere. Jeg kan ikke klage«.

I Variety-interviewet afslører Taylor Swift også, at hun udgiver en ny sang ved navn ‘Only The Young’, der tematiserer hendes politiske vækkelse. Selve dokumentaren skulle også fokusere en del på Swifts nyfundne politiske engagement.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af