ABBA planlægger at udgive ny musik i år

ABBA planlægger at udgive ny musik i år
ABBA-medlemmerne Bjorn Ulvaeus og Benny Andersson til premieren på 'Mama Mia! Here We Go Again' i 2018. (Foto: John Phillips/Getty Images)

Den ikoniske svenske popgruppe ABBA udgiver ny musik senere på året. Sådan lyder meldingen fra Benny Andersson, der i et interview med ABBA Talk fortæller, at han regner med, at de vil udgive et album efter sommer.

»De er på vej«, siger han om gruppens kommende indspilninger, der forventes at indeholde mindst fem nye sange. »De kommer senere på året. Formentlig efter sommer«.

I 2018 kom det frem, at gruppen blev genforenet for at indspille ny musik, men udgivelsen er siden blevet skubbet på grund af tekniske problemer. ABBA Talk spurgte derfor Andersson, om han nu også kan garantere, at musikken vil udkomme i år.

»Man skal ikke love noget, men hvis jeg selv kunne bestemme, ville musikken udkomme til september«, svarer den 73-årige musiker og tilføjer: »Men jeg kan ikke træffe beslutningen alene. Det er dog den tidshorisont, vi arbejder efter«.

I september sidste år kom ABBA-medlemmet Björn Ulvaeus med en lignende udtalelse. I et interview med The Daily Telegraph sagde han: »Jeg vil ikke love en specifik dato, men næste år kommer I til at kunne høre nye sange«.

I 2018 annoncerede ABBA desuden en hologram-turné, men ligesom deres musik er den blevet forsinket på ubestemt tid. Gruppen har ikke udgivet ny musik siden 1981-albummet ‘The Visitors’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af