The War on Drugs udgiver ny podcast – taler om København-koncert i første afsnit

The War on Drugs udgiver ny podcast – taler om København-koncert i første afsnit
The War on Drugs på NorthSide i 2018. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

The War on Drugs udgav i sidste uge albummet ‘LIVE DRUGS’, der består af live-optagelser fra en række koncerter. I den anledning har rockbandet netop udgivet første afsnit af deres egen podcast med titlen ‘The Super High Quality Podcast’, hvor de gennem fire afsnit snakker om nogle af de nye udgaver af sangene på albummet.

I første afsnit dissekerer frontmand Adam Granduciel og resten af bandet liveudgaven af sangen ‘Eyes to the Wind’, der findes i sin oprindelige form på albummet ‘Lost in the Dream’ fra 2014. Og København spiller en stor hovedrolle.

Flere steder i afsnittet omtaler de den nye liveudgave af sangen som »Copenhagen Wind«, fordi de rent faktisk improviserede sig til denne, mere akustiske version til deres anden koncert i københavnske Tap 1 i 2017. Da der ikke blev optaget lyd på aftenen, er det dog ikke den fremførte version fra netop den aften, der er at finde på ‘LIVE DRUGS’.

Afsnittet kan høres herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af