Billie Eilish: »Der var et tidspunkt, hvor jeg stoppede den, skreg, rejste mig og løb rundt i huset«

Billie Eilish: »Der var et tidspunkt, hvor jeg stoppede den, skreg, rejste mig og løb rundt i huset«
Billie Eilish. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

På fredag lander den nye Billie Eilish-dokumentar ’The World’s a Little Blurry’ på Apple TV+, og i den anledning kiggede den unge popstjerne i går forbi Stephen Colberts talkshow til en 20 minutter lang snak.

Filmen følger Billie Eilish tæt, men med sådan nogle dokumentarer er der selvfølgelig altid spørgsmålet om, hvorvidt man får det fulde billede.

»Er du virkelig dig selv i filmen?«, spørger Stephen Colbert.

Svaret er både og, forklarer Billie Eilish, for der er alligevel en del episoder, som ikke har fundet vej til filmen (uden at det bliver forklaret hvilke). »Men det er pretty much me«, som Eilish siger.

Popstjernen har selvfølgelig set filmen, og hun så den først i en ikke-færdigklippet udgave på tre timer. Det tog dog Eilish og et par venner fem timer at komme igennem den, da de blev ved med at stoppe den for lige at processere det, der foregik på skærmen.

»Der var et tidspunkt, hvor jeg stoppede den (filmen, red.), skreg, rejste mig, løb rundt i huset, trak mine bukser ned, løb rundt i huset igen«, fortæller Eilish.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af