Justin Bieber forklarer, hvorfor han ikke længere bruger mobiltelefon

Justin Bieber forklarer, hvorfor han ikke længere bruger mobiltelefon
Justin Bieber. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Justin Bieber er ikke fan af mobiltelefoner. Hvor de fleste af os ser dem som en nødvendighed i hverdagen, har han lagt sin på hylden – og han har ikke i sinde at tage den op igen.

Det fortæller popstjernen i et nyt interview med Billboard. I stedet bruger han en mere stationær iPad til at kommunikere med, så færre folk kan komme i kontakt med ham:

»Jeg har helt klart lært at sætte grænser. Jeg føler ikke, at jeg skylder nogen noget. Det har hjulpet mig til at kunne sige ‘nej’ og fastholde det. Jeg ved, at mit hjerte vil hjælpe folk, men jeg kan ikke gøre det hele. Nogle gange vil jeg gerne, men det er bare ikke holdbart«, siger Bieber.

Rationalet er åbenbart, at det er sværere at sige nej til folk, hvis man har en mobiltelefon på sig. For man er selvfølgelig nødt til at svare, når den ringer. Hvorimod iPadden kan gemmes væk under sofapuden.

Om lidt under en uge er han klar med sit sjette studiealbum ‘Justice’, der byder på et par uventede features – og et mildest talt hæsligt albumcover.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af