Branco bliver interviewet om sin økonomi af Martin Kongstad i ny musikvideo

Branco bliver interviewet om sin økonomi af Martin Kongstad i ny musikvideo
Branco i 'Broke'-videoen.

I marts skrev Ekstra Bladet, at Branco skal i retten i forbindelse med nogle konkurssager, og det er jo ikke lige den bedste PR, når man er en flashy hiphopkunstner, der fremstiller et liv i sus og dus i sine tekster. Så derfor har rapperen i løbet af den seneste uges tid forsøgt at demonstrere, at hans økonomi har det mere end fint.

I fredags landede sangen ‘Broke’, hvor Branco bogstavelig talt griner af tanken om, at han skulle være flad, og i forbindelse med singleudgivelsen lancerede han også konkurrencer på Instagram, hvor han gav titusindvis af kroner væk.

Nu er musikvideoen til ovennævnte sang landet, og her bliver den konkursanklagede artist simpelthen interviewet om sin økonomiske situation af forfatteren Martin Kongstad i et hjemmelavet talkshow.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I videoen fortæller Branco om, hvor meget hans sko, ur og trøje er værd, hvorefter Kongstad udbryder: »Jeg vil også være broke!«

Det må altså siges at være ret klog krisekommunikation: Branco forsøger at dræbe enhver snak om konkurs ved at blænde os med sin personlige rigdom.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af