Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – masser af stærk dansk musik

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – masser af stærk dansk musik
Brimheim. (Foto: Hey Jack)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Brimheim ‘Poison Fizzing on a Tongue’

Til januar albumdebuterer det dansk-færøske altrocktalent Brimheim endelig med ‘Can’t Hate Myself Into a Different Shape’. Og hun starter den albumcyklus med denne langsomt krybende, højdramatiske single, der rammer samme imponerende højder som hendes nylige Spot-koncert.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Let’s Eat Grandma ‘Hall of Mirrors’

Den engelske electropopduo med det spøjse navn Let’s Eat Grandma fik stor medvind, da de i 2018 udgav deres andet album, ‘I’m All Ears’. Nu er deres krystalklare popproduktioner endelig tilbage i form af singlen ‘Hall of Mirrors’, der endda byder på noget så retro som en fiks lille saxofonsolo.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Selina Gin ‘Never Be the One’

Brimheim er ikke den eneste på denne omgang Top Tracks, der sidste uge storimponerede på årets Spot Festival. Selina Gin gav også en mageløs optræden, der emmede af intimitet og sårbarhed. Netop den beskrivelse indkapsler også den tidligere Nelson Can-sangers anden solosingle, ‘Never Be the One’, der er svær ikke at lade sig gribe af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Branco ‘Honey (Im Home)’

Branco havde egentligt teaset, at alle numre på hans nye album, ’10 Years’, ville have gæsteoptrædener. Spøjst nok er det bedste track et af de få, der ikke byder på gæster – omend han faktisk får pænt modspil fra et vokalsample af Grover Washington Jr.-hittet ‘Just the Two of Us’ på denne dansegulvbasker.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Fabräk ’24’

Vi fortsætter stimen af danske bands, der imponerede på Spot Festival. Til deres rowdy koncert meddelte Fabräk, at de ikke var et fucking punkband. Det beviser de med denne Joy Division-klingende skæring, der viser, at bandet absolut også er kompetente sangskrivere, når der skrues ned for aggressionen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Lil Nas X ‘Thats What I Want’

Poprock er i gang med lidt af en renæssance blandt yngre kunstnere, og denne sang om ugengældt kærlighed fra Lil Nas X’s debutalbum er et af bølgens stærkeste udspil. Tilsæt oven i dette en stærk video, der accentuerer hvilken rolle Lil Nas X’s seksualitet spiller i sangens narrativ.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Hana Vu ‘Keeper’

Skal vi ikke også lige få en omgang vemodig indiepop fra et internationalt talent? Amerikanske Hana Vu udgiver 5. november albummet ‘Public Storage’, og denne bragende tredjesingle understreger, at der er god grund til at skrive den dato i sin kalender.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Kewan Ligger Beatet Normal feat. Shooter Gang & Baloosh ‘Fortjener’

Superproduceren Kewan Pádre fortsætter sit soloprojekt med denne hardcore drill-banger, der byder på ustandselig aggression fra Shooter Gang-crewet og et vemodigt autocroon-hook fra Baloosh.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Hyd ‘Skin 2 Skin’

Hyd, der tidligere var kendt som ansigtet (men ikke stemmen) bag PC Music-fænomenet QT, laver simpelthen den skønneste elektroniske popmusik, og 5. november debuterer hun med et selvbetitlet album, atter udgivet via PC Music. Denne anden single derfra er skabt i samarbejde med popekvilibristen Caroline Polachek, og det er en ode til at erklære ejerskab over egen krop.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Agnes Hartwich ‘Deep Dark Blue’

Vi slutter ugens omgang Top Tracks af med noget god gammeldags rockmusik, leveret igennem debutsinglen fra danske Agnes Hartwich. På nummeret mødes vrede og forelskelse – og ikke mindst hårdtslående guitarriffs.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af