Her er 12 koncerter, du skal opleve i november – Joyce-turné, Rune Rask solo og amerikansk hiphopsensation

Der er rigtig mange spændende koncerter i vente i november. Ting som The Microphones, Mina Okabe og Den Sorte Skole er udsolgt, men her er 12 koncerter og turneer, du stadig kan nå at få billetter til.
Her er 12 koncerter, du skal opleve i november – Joyce-turné, Rune Rask solo og amerikansk hiphopsensation
Joyce på Spot Festival. (Foto: Toke Hage/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rune Rask
3. november, Stagebox

Suspekts beatmager er typisk gruppens mest stilfærdige medlem, men under trioens nylige Store Vega-koncert var han fuld af energi. Det bliver spændende at se, om han er lige så engagerende en performer, når han på egen hånd skal indvie det nye københavnske spillested Stagebox.

Eller, ikke helt på egen hånd – Albert (tidligere Benal-producer), Olle Häggberg og Anders Dixen kigger også forbi, når Rune Rask serverer musik fra sit kommende instrumentale soloalbum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Joyce
Turné

Rockbandet med de dybt emotionelt ladede dansksprogede tekster starter egentlig deres efterårsturné allerede 27. oktober i Odense. Men derfra kommer de godt rundt i landet, primært i løbet af november – blandt andet til Værket i Randers, Train i Aarhus, Gimle i Roskilde og Store Vega i København.

Efter deres mageløse opvisning på årets Spot Festival er det ikke noget, man har lyst til at gå glip af. Det kan måske endda være, at de fyrer nogle nye numre af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Barselona
Turné

Barselonas melodiøse poprock gik i en mere eksistentiel retning på ‘1 dag er vi 1 minde’ i 2020, og da de samme år drog ud til spillesteder med siddende publikummer, overgik de sig selv som liveband.

4. november starter de den selverklærede del to af deres ‘1 dag er vi 1 minde’-turné på Badeanstalten i Slagelse, hvorefter de gæster blandt andet Tapperiet i Køge, Paletten i Viborg og Bremen Teater i København.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fabräk
Turné

Fabräk er efter eget udsagn »ikke et fucking punkband«, men der var altså alligevel en unægteligt punket vildskab over duoens koncert på årets Spot Festival.

Denne attitude vil afgjort også være til stede, når de i november skaber ravage på fire danske spillesteder. I oktober var de allerede forbi Herning og Lyngby, og nu er det blevet tid til, at Odense, København, Roskilde og Køge også mærker Fabräks rowdy anti-punk slå sig løs.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Coco O.
6. november, Train + 10. november, Store Vega

Den tidligere Quadron-sanger udgav tidligere i år sit længe ventede første soloalbum. Det skal selvfølgelig høres live, så hvis du missede hendes intimkoncerter på Hotel Cecil i sommers, har du chancen nu. Da vi i 2018 senest anmeldte en Coco O.-koncert, var hun en virkelig overbevisende vokalist – den slags performer, man skal opleve live.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lil Tjay
9. november, Tap1

Den kun 20-årige hiphopsensation er en af genrens mest hypede nye navne disse år – hvorfor hans Amager Bio-koncert da også blev lynhurtigt udsolgt. Den blev derfor med det samme rykket over til Tap1, hvor der stadig er ledige billetter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jada
12. november, Aarhus Congress Center

Hvis du ikke kan vente med at se Jada give nattekoncert på Orange Scene til sommer (det kan vi heller ikke!), så er landets mest funklende popstjerne klar til at give to formentlig ganske magiske novemberkoncerter.

Hun spiller et udsolgt show i K.B. Hallen 13. november, men der er stadig billetter til hendes koncert i Aarhus dagen inden. Vi gav topkarakter, da vi sidst anmeldte en Jada-koncert, så vi har høje forventninger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ecstasy in Order
13. november, Hotel Cecil + 19. november, Posten

Det følelsesladede synthrockband Ecstasy in Order er på vej med albummet ‘XIO3’, og danskerne har lovet, at hvis man tager forbi deres koncerter i enten København eller Odense, kommer man til at høre masser af ny musik fra deres hånd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bbybites
Turné

Bbybites inviterer på en god gammeldags popfest – men en popfest med meget på hjerte. Bag ørehængere som ‘Bby’ og ‘Take Me Hard’ gemmer der sig nogle personlige tekster, og Bbybites formår fornemt at forvandle sine problemstillinger til catchy, øjeblikkeligt imødekommende popmusik. Så glæd dig til både at danse og at føle, når Bbybites turnerer på tværs af Aarhus, Odense, København og Aalborg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selina Gin & The Iconics
20. november, Hotel Cecil

Hvis man hellere vil have sit drama i en langsommere, mere tålmodig indpakning, slår Hotel Cecil også dørene op for den tidligere Nelson Can-sanger Selina Gin. Hun har kun to solosingler på samvittigheden, men hun har absolut vist sit værd live – senest på Spot Festival, hvor der var så meget iboende intensitet over selv de mest stilfærdige passager, at det var let at få en klump i halsen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mike
25. november, Pumpehuset

Mikes choppy, alternative beats og dybt idiosynkratiske flows har gjort, at han længe har været en darling blandt nysgerrige hiphophoveder. Til november gæster det amerikanske rapfænomen København, og timingen kunne næppe være bedre: Så sent som i juli udgav han nemlig det svimlende album ‘Disco!’, der endnu en gang cementerede, hvorfor han er så spændende en karakter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cassandra Jenkins
25. november, Hotel Cecil

2021 har været gennembrudsåret for amerikanske Cassandra Jenkins, idet hun udgav sit andet album, den poetiske singer/songwriter-plade ‘An Overview on Phenomenal Nature’. Til november er der for første gang mulighed for at opleve denne lyriske sensation i Danmark, når hun giver Hotel Cecil en dosis tænksom, sonisk rig folkpop.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af