Soundvenue INPUT klar med stærk musikpakke, hiphoptalk og dagsbilletter – First Hate gør comeback

Soundvenue INPUT klar med stærk musikpakke, hiphoptalk og dagsbilletter – First Hate gør comeback
First Hate. (Foto: Ville Vidø)

Det bliver både melankolsk og euforisk, når First Hate bringer lyden af natten til Soundvenue INPUT, der indtager København den 19.-21. maj, få dage før duoens albumcomeback udkommer.

Sammen med Kamma, Blikfang, Jeuru og to talks tilslutter duoen sig et i forvejen stærkt program med blandt andre Noah Carter, Icekiid, Julie Pavon, Dayyani, Brimheim, Goss og mange andre.

Med dagens offentliggørelser er størstedelen af programmet på plads til vores nye tredages festival, der præsenteres i samarbejde med Royal Økologisk. Derfor sætter vi nu også dagsbilletter til salg – find dem HER.

Efter fem års fravær er Anton Falck og Joakim Wei Bernild fra First Hate klar til igen at sende os på dansegulvet til deres dundrende smukke synthpop, der tidligere har positioneret duoen som de alternative popstjerner, de uden tvivl er.

Blandingen af dybde og umiddelbarhed går igen hos to af dagens andre koncertannonceringer. Jeuru blander sårbarhed med styrke på sine poppede soulsange, senest med den gospel-kanaliserende ‘Nobody’s Baby’, mens Kamma skriver forløsende popsange om tunge emner som tabet af en forælder og kampen mod lavt selvværd.

Når Blikfang indtager en af Soundvenue INPUTs to musikscener glæder vi os til deres sprudlende og nyskabende popmusik, der trækker på både r’n’b, hiphop og retropop.

Soundvenue INPUT inkluderer også flere talks og live-interview med blandt andre Jada, Besir Zeciri og Jonas Risvig. I dag tilføjer vi yderligere to talks til lineuppet.

Lasse Dein og Nina Therese Rask er to af de mest lysende talenter, der er kommet ud af DR’s satirefabrik de seneste år – og nu er de på vej med karrierens største projekter. På festivalen fortæller de om deres take på komik i en tid, hvor nogle mener, at man slet ikke må sige noget mere.

Og så zoomer vi ind på den del af den danske hiphop, der bliver hårdere og hårdere. Skudepisoder, kidnapninger og voldsdomme foregår i både musikken, videoerne og virkeligheden. Så er hiphoppens fortælling om at være en vej ud af kriminalitet overhovedet sand længere?

De spørgsmål diskuterer Soundvenues Kristian Karl med DR’s Pelle Peter Jencel, produceren Mike Lowrey og musikvideoinstruktøren Mike Spooner.

Dagens offentliggørelser er en del af det samlede program, der tæller cirka 20 koncerter og 10 talks, fordelt på festivalens tre dage. Du finder dagsplanerne HER.

Resten af programmet til Soundvenue INPUT offentliggøres i de kommende uger. Du kan løbende følge med på Soundvenue.com/input. Tjek også eventen på Facebook.

Soundvenue INPUT
19.-21. maj
Enghavevej 80, København
Se mere og køb billetter på Soundvenue.com/INPUT

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af