En fuldt maskeret Kanye West troppede uventet op til prisuddeling – og jokede om Kim Kardashian

En fuldt maskeret Kanye West troppede uventet op til prisuddeling – og jokede om Kim Kardashian
Kanye West til BET Awards. (Foto: Aaron J. Thornton/Getty Images for BET)

Efter Kanye West brugte starten af året på at skabe overskrifter på nærmest daglig basis, har han holdt sig ret meget ude af rampelyset de seneste mange uger. Et af de få emner, der har kunnet få ham op af stolen, har været hans vrede over nogle nye Adidas-sandaler – ellers har Kanye mestendels været tavs og holdt sig væk fra offentligheden.

Her i weekenden dukkede Kanye dog uventet op til prisuddelingen BET Awards, hvor han fuldt maskeret leverede en hyldesttale til Puff Daddy, der modtog en Lifetime Achievement Award.

»Dengang var der så mange regler i hiphop, og han brød dem alle«, lød det blandt andet fra Kanye: »Han sparkede dørene ind og forstod kontrakter på en måde, som mange af os ikke gjorde. Han forstod penge på en måde, som mange af os stadig ikke gør. Den dag i dag beder jeg ham tit om råd. Han har inspireret så mange af mine valg«.

Her kunne Kanye West åbenbart ikke dy sig for at kommentere ekskonen Kim Kardashian, som han tidligere på året chikanerede heftigt. Denne gang var der dog – gudskelov – tale om en relativt uskyldig (og en smule mærkværdig) vits.

Kanye takkede nemlig Puff Daddy for at inspirere både hans »life choices« og »wife choices«.

»And here we are, thanks for that Puff«, sagde Kanye og grinede bag masken.

Hvordan den ældre producer helt præcis skulle have inspireret Kanyes valg af kone, må man selv tolke videre i. Måske har det noget at gøre med, at Puffy også fik børn med en kvinde ved navn Kim – nemlig Kim Porter, der døde af lungebetændelse i 2018.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af