Tobias Rahims nye single med Artigeardit er et opgør med elitære advokater

Tobias Rahims nye single med Artigeardit er et opgør med elitære advokater
Tobias Rahim og Artigeardit. (Foto: Sebastian Stigsby)

Tobias Rahim holder sig ikke tilbage fra at gå til angreb på systemet i sine tekster.

Hans seneste single –  ‘Feberdrømmer Xx Dubai’ – var en antikapitalistisk sang om en luder i Dubai, der myrder en rigmand og tager alle hans penge.

På Rahims nye skæring – den synthtunge ‘Bums for eliten’ – går popstjernen sammen med Artigeardit til angreb på advokatbranchen – et selvopretholdende system, som ifølge makkerparret er indrettet efter elitens behov og ikke har meget tilovers for manden på gaden:

»Advokater er der kun lige for eliten / advokater bryder loven uden at si’ det«, lyder det blandt andet i teksten, som også anklager dommerne for at være »til fest med eliten«.

‘Bums for eliten’ er Rahims fjerde single i 2022 efter ‘Feberdrømmer Xx Dubai’, ‘Når mænd græder’ og storhittet ‘Mucki Bar’. Se den grynede musikvideo, der passer godt til sangens retro-synths og protestsangs-vibe herunder.

Tobias Rahim har for nylig annonceret karrierens første arenaturné og spiller også op til fest på årets Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af