Derfor har Ed Sheeran foræret tonstunge marmor-pikke til to andre popstjerner

Derfor har Ed Sheeran foræret tonstunge marmor-pikke til to andre popstjerner
Ed Sheeran. (Foto: Dan Martensen)

En stor del af Ed Sheerans charme ligger i, at han fremstår som en helt normal fyr, selvom han er en af planetens største popstjerner. Den ydmyge brite virker, som vi engang skrev i et portræt af ham, som »en af gutterne nede fra den lokale pub«.

I sidste uge kom det dog frem, at Ed Sheeran har en vane, der ikke er specielt folkelig.

I et interview hos Kelly Clarkson fortalte Sam Smith således, at de har fået en gigantisk marmorpik i gave af Sheeran. Ikke nok med det: Smith var ikke engang den første. Selveste Sir Elton John har også modtaget en kæmpemæssig penisskulptur, afslørede Sam Smith.

Det rejste naturligvis ét stort spørgsmål: Hvorfor render Ed Sheeran rundt og sender pik-skulpturer til sine kollegaer? Det spørgsmål har popstjernen nu svaret på i et interview hos ‘The Late Show With Stephen Colbert’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Ed Sheeran startede det hele med Elton John. Den ældre musiker kan nemlig lide at give ham »seksuelle objekter« som gave. Elton John er desuden ekstremt stolt af at have fået diamantbesatte penisringe i gave af Eminem.

»Jeg følte, jeg var nødt til at overgå den gave«, forklarer Ed Sheeran. »Jeg var nødt til at give ham en gave, der fik ham til at sige: Oh my God«.

Ed Sheeran gav således Sir Elton John en gigantisk marmorpik for at overgå Eminems diamantbesatte penisring. Totalt normal adfærd for popstjerner.

I interviewet forklarer Sheeran derefter, at rygtet om den ekstravagante gave spredte sig til Sam Smith, der gerne ville have én. Hvilket Smith så fik.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af