Stormzys nye album er ude nu – lyt til ‘This Is What I Mean’

Stormzys nye album er ude nu – lyt til ‘This Is What I Mean’
Stormzy. (Foto: PR)

Normalt er november og december stille måneder, hvad angår albumudgivelser, men 2022 er tydeligvis gaven, der bliver ved med at give.

Året har allerede budt på et væld af store hiphop-udgivelser fra mastodonter som Kendrick Lamar, Pusha-T og selvfølgelig Drake, der tidligere på måneden for anden gang i 2022 var albumaktuel med det sexfikserede 21 Savage-samarbejde ‘Her Loss’.

I et i forvejen tætpakket kalenderår sniger Stormzy sig nu også med på falderebet med albummet ‘This Is What I Mean’, der består af 12 sange indspillet på en afsides ø ved navn Osea Island.

Albummet, som er ude nu, følger i hælene på en lang, håndskreven note, som den britiske rapper torsdag aften postede på Instagram. Her opfordrer Stormzy blandt andet sine fans til at lytte til albummet med »et åbent hjerte« og deler i samme omvæltning sine bekymringer om at blotte sig for meget.

»Jeg føler, at jeg deler for meget, hvilket engang imellem får mig til at føle mig nøgen. Men jeg gør det, så I kan forstå mig en smule bedre, og for at give den kunst, jeg laver, en smule kontekst«, skriver han blandt andet i opslaget.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beslutningen om at dele noten er ifølge rapperen inspireret af Tyler, the Creators udrulning af albummet ‘Igor’, der også blev ledsaget af en personlig besked. Et album, som Stormzy i sit opslag kalder for »et mesterværk«.

‘This Is What I Mean’ er Stormzys tredje album efter ‘Gang Signs & Prayer’ fra 2017 og ‘Heavy Is The Head’ fra 2019, som ved udgivelsen begge begejstrede vores anmeldere.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af