Justin Bieber forsvarer Frank Ocean efter kontroversiel koncert: »Jeg blev blæst bagover«

Justin Bieber forsvarer Frank Ocean efter kontroversiel koncert: »Jeg blev blæst bagover«
Justin Bieber. (Foto: Jason Merritt/Getty Images for Universal Music)

Frank Ocean gav sin første koncert siden 2017, da han natten til mandag lukkede Coachella-festivalen i Californien.

Men ifølge mange medier og fans på sociale medier blev koncerten ikke den triumf, publikum havde håbet på.

Der er dog også flere, der har taget Ocean i forsvar – blandt andre Justin Bieber, der om nogen må være vant til at møde kritik efter en koncert.

»Jeg blev blæst bagover af Frank Oceans Coachella-koncert. Hans kreativitet, hans stil, hans smag, hans stemme, hans øje for detaljer er uovertruffent«, skriver Bieber på Instagram og fortsætter:

»Jeg var dybt bevæget. Det gav mig lyst til at fortsætte og blive bedre som artist. Han fortsætter med at sætte barren højt og gav mig en nat, jeg aldrig vil glemme. Tak, Frank«.

Miseren omkring Oceans koncert begyndte allerede, da det blev annonceret, at koncerten ikke ville blive livestreamet. Og den fortsatte da Ocean var knapt en time forsinket.

Flere medier beskriver ham som ugidelig på scenen, hvor han ikke sang med på en række sange og fik en DJ til at tage over midt i koncerten.

Siden er det kommet frem, at forsinkelserne muligvis skyldes, at Ocean fik skadet sin ankel op til koncerten, hvilket krævede markante ændringer.

Ocean spiller igen til Coachella denne weekend.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af