Billie Eilish var stylet som en vintage-Barbie, da hun optrådte til Grammy Awards

Billie Eilish var stylet som en vintage-Barbie, da hun optrådte til Grammy Awards
Billie Eilish til Grammy Awards 2024. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Billie Eilish havde en stor aften i går. Den 22-årige popstjerne vandt to priser, herunder den store kategori for Årets Sang for ‘What Was I Made For’ fra ‘Barbie’-soundtracket.

Det er hendes anden sejr i den kategori efter 2020, hvor hun vandt for ‘Bad Guy’. Tidligere har Billie Eilish også været nomineret i kategorien med ‘Everything I Wanted’ i 2021 og ‘Happier Than Ever’ i 2022.

Udover at høste priser optrådte Billie Eilish også med sit prisvindende nummer til nattens Grammy Awards. Hun var, som altid, flankeret af sin bror og producer Finneas.

Helt i tråd med ‘Barbie’-temaet var Billie Eilish også iført et særligt outfit. Hun var nemlig stylet som en særlig Barbie-dukke fra 1965 ved navn Poodle Parade Barbie.

Billie Eilish optræder til Grammy Awards 2024. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Sangeren har også delt et foto af dukken, der har inspireret vintage-looket, på sin Instagram inden nattens prisceremoni.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af