Andreas Odbjerg slår sig sammen med Ida Laurberg og Lamin – lyt til ‘God dag’

Andreas Odbjerg slår sig sammen med Ida Laurberg og Lamin – lyt til ‘God dag’
Andreas Odbjerg. (Foto: Martin Melancolia)

Det er en stor dag for danske samarbejder. Gilli og Benny Jamz har udgivet et nyt fællesalbum, Tobias Rahim har slået sig sammen med Aarhus-rapperen Omar, og så har Andreas Odbjerg fået stablet et slags hitlisternes ‘Avengers’-hold på benene til sin nye single, ‘God dag’.

Her genforenes Odbjerg først og fremmest med Ida Laurberg, som han sidste år samarbejdede med på kærlighedsduetten ‘Jeg ka’ rigtig godt lide dig’, der blev et gedigent sommerhit.

Denne gang får duoen også selskab af Lamin, der i forvejen sidder tungt på den danske Spotify-chart med både ‘Channel Freestyle’ og flere af numrene fra hans seneste ep, ‘De her timer’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en pressemeddelelse udtaler Andreas Odbjerg følgende om det stjernespækkede samarbejde:

»Sangen opstod i en rastløs stund, efter jeg havde høstet ‘Årets danske hit’ til DMA for ‘Jeg ka’ rigtig godt lide dig’. Valget stod mellem Søpølsen og Frederik Thaaes studie – det var et nemt valg for både Lams og jeg. Det var første gang, vi lavede musik sammen, og studiet var fyldt med gode menensker«.

»Da vi kunne vende og dreje udtrykket nogle uger senere efter magi fra Harm-brødene blev vi enige om at invitere Ida, fordi hun er den vildeste, og det ville understrege den der familiemiddagfølelse«.

Både Ida Laurberg og Lamin skal om to uger optræde på Roskilde Festivals Orange Scene. Mon Andreas Odbjerg slår et smut forbi?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af