Sabrina Carpenter og Jenna Ortega forsøger at dræbe hinanden i blodig ny musikvideo

Sabrina Carpenter og Jenna Ortega forsøger at dræbe hinanden i blodig ny musikvideo
Sabrina Carpenter og Jenna Ortega i 'Taste'-musikvideoen. (Foto: PR)

»Den følgende video rummer eksplicit indhold og skildrer grafisk vold«, lyder en advarsel i starten af Sabrina Carpenters nye musikvideo. Og det forstår man sådan set godt.

Musikvideoen til ‘Taste’ fra popstjernens spritnye album ‘Short n’ Sweet’ er nemlig ultrablodig – med filmreferencer til ‘Kill Bill’, ‘Psycho’ og ‘Death Becomes Her’.

Ingen ringere end ‘Wednesday’-kometen Jenna Ortega spiller over for Carpenter i videoen, som følger to kvinders gentagne forsøg på at slå hinanden ihjel. Årsagen er øjensynligt, at Ortegas karakter er sammen med Carpenters ekskæreste, spillet af Rohan Campbell fra ‘Halloween Ends’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blodet flyder, mens de unge stjerner blandt andet tager knive, voodoo-dukker og en motorsav i brug. Det ender dog med, at Ortega kommer til at slå kæresten ihjel, og de to kvinder forenes i et kys.

Den flotte ‘Taste’-video er instrueret af erfarne Dave Meyers, der har et hav af reklamer og musikvideoer på cv’et, herunder samarbejder med folk som Travis Scott, Drake, SZA, Jay-Z, Nas, Jennifer Lopez og Megan Thee Stallion. Han var også aktuel i sidste uge med videoen til Lisa og Rosalías ‘New Woman’.

Jenna Ortega er snart i de danske biografer med en hovedrolle i Tim Burtons ‘Beetlejuice Beetlejuice’, der får premiere 12. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af