Utrolig dokumentarfilm er 100 procent »unmissable« – virkelighed overgår fiktion i Soundvenues streaming-podcast

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app

Man tror, det er løgn.

Filmskribent Lise Ulrich og filmredaktør Jacob Ludvigsen taber næse og mund over den opsigtsvækkende dokumentarfilm ’Three Identical Strangers’ på Blockbuster.dk, hvis virkelige drama langt overgår fiktionens verden.

Men inden da handler det imidlertid om noget helt andet i podcasten, da værterne diskuterer Netflix-komedien ’Someone Great’ med brandcharmerende Gina Rodriguez, der lige er blevet dumpet af kæresten (aka. stortalentet Lakeith Stanfield). Virkelig sjovt eller virkelig klægt? Meningerne er mildest talt delte.

Sidst, men ikke mindst runder podcastduoen selvfølgelig også det seneste afsnit ’Game of Thrones’ – der har ét stort problem.

Har Lise catchet op med 70+ timers GOT siden sidst? Og vil Jacob kun se kvindekomedier med toilethumor? Få svaret i ugens udgave af SOUNDVENUE STREAMER, der dykker ned i de to mest interessante titler på streamingtjenesterne lige nu – på under en halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af