Lyt til Soundvenue Streamer: Obamas første Netflix-dokumentar er komisk Oscar-guld

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Ugen er badet i Oscar-uddelingens gyldne afterglow, og i den anledning dykker Soundvenues streamingpodcast ned i to Oscar-aktuelle dokumentarfilm fra Netflix.

Absurde, Obama-producerede ’American Factory’ løb med prisen for Bedste dokumentarfilm, mens frustrerende faretruende ’The Edge of Democracy’ måtte ’nøjes’ med æren ved at være blandt de fem nominerede. Men hvad er det for to – meget forskellige – film?

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich vender først op- og nedture ved selve Oscar-showet (det tæller også som streaming!), Lise får mulighed for at nævne den newzealandske instruktør Taika Waititi for 117 gang i podcastens levetid (stadig semi-streaming-relateret!), hvorefter spotlyset rettes mod dokumentarfeltet, der sjældent har stået stærkere end i år.

Hvad sker der, når et kinesisk firma forsøger at indføre snorlige kinesiske tilstande på en ærkeamerikansk fabrik i Ohio? Og hvorfor giver skildringen af brasiliansk politik begge podcastværter gåsehud?

Få svarene i Soundvenue Streamer, der guider dig til ugens øjenåbnere i streamingdybet.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt.

Læs hele vores Oscar-dækning her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af