Snapchat lancerer omfattende designændring og bekæmper clickbait

Snapchat får et massivt redesign i dag og den kommende tid. Særligt en ny funktion bliver central for redesignet. Nu bliver det nemlig muligt at søge i de tre centrale felter Chat, Kamera og Stories. Med søgningen bliver det meget nemmere at finde venner, nye som gamle, gruppechats og Snap Stories fra medier.

En anden vigtig designændring er, at Bitmoji nu bliver mere central for Snapchat. Avatar-pluginnet Bitmoji blev opkøbt af Snap Inc. sidste år og har hidtil kun fyldt noget i sticker-sektionen. Men nu bliver det meget mere centralt i søgninger, som det ses tydeligt på artikelbilledet. Hvis du ikke opretter en Bitmoji-avatar, fortsætter du med at blive vist som et gif-spøgelse.

Derudover kommer der også en række mere perifære nye funktioner. For eksempel bliver det nu muligt at tilføje sine snaps til den såkaldte Our Story, der er Snapchats pøl af fælles, brugergenereret content.

Slutteligt indfører Snapchat nu nye regler, så medier ikke kan bruge ikke-dækkende rubrikker på deres indhold eller linke til falske nyhedshistorier for at skabe et miljø, der er »informativt, faktuelt og sikkert«, forklarer Snap Inc. til New York Times. Der kommer også aldersbegrænsninger på mediers Snap Stories fra engang i februar.

Det er – som altid når Snapchat piller ved designet – ikke synderligt populært på Twitter:

Hvis du ikke ønsker, at Snapchat skal ændre sig, så hold dig til version 9.45.10.

Læs også: Snapchat afslører de ti mest brugte linser i 2016 – fra hundetungen til faceswap

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af