Her er ugens syv fedeste fester – Red Bull på Boxen og Byhaven-åbning

Her er ugens syv fedeste fester – Red Bull på Boxen og Byhaven-åbning
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Sommeren er lige om hjørnet, og en af de klareste indikationer på netop det er åbningen af Pumpehusets Byhave, som igen præsenterer koncerter og events (gratis) over sommeren. Fredag er der åbningsfest.

Skal der techno eller acid (altså musikken) på banen, kan du også fredag smutte til Red Bull Music Presents på Culture Box med amerikanske Tin Man, mens der også er mulighed for at starte aftenen ud mere stille og roligt til Heartland Festivals programlaunch på Kunsthal Charlottenborg med koncert fra Barselona.

Vi rykker videre til lørdag.

Et Andet Sted er denne uge rykket til Warehouse på Refshaleøen, og her får de besøg af hele tre dj’s fra den banebrydende Berlin-klub Tresor. Københavnerfesten rykker i stedet inden for på Vesterbro, nærmere bestemt Basement, hvor blandt andet Waqar og Serbern står klar til at hylde hovedstaden.

Herudover står to rutinerede rotter klar på Natbar i form af Christian d’Or og Pato, mens den nye danske rapper Jack Prince fejrer sin sin debut-ep ‘New.Waw’ på Rust.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af