Her er ugens seks fedeste fester – Journey og Chateau-brag

Her er ugens seks fedeste fester – Journey og Chateau-brag
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Vi starter torsdag, hvor Manna altså har sagt endegyldigt farvel til Jolene – men andre kræfter står klar til at tage over, og i aften er ØEN REC. klar med lokale tunes hele natten.

Vi rykker videre til fredag, hvor musikselskaberne disco:wax, No3 og OneSeven sammen med mediebureauet Blonde Media inviterer til fest på Chateau Motel med et overdådigt program: Fouli og Clara er live, mens folk som Fool, Nicki Pooyandah og Kristian Karl og Mads Viktor fra Soundvenues Standard-podcast står klar bag pulten. En anden stærk mulighed fredag er Culture Box, hvor de elskede tyskere i Kollektiv Turmstrasse er hovednavn.

Vi rykker videre til lørdag, hvor den helt nye Journey Festival har premiere i Den Grå Hal med masser af talentfulde artister og et væld af spændende dj’s, der fylder hullerne mellem koncerterne. Hertil har Cecil AM slået sig sammen med Heartbeats, og så er Absalon og Vess gået sammen om at sige ordentligt farvel til sommeren med blandt andre Fergys Murphy og Amanda Baun til at styre musikken.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af