Brad Pitt røber sin favorit blandt alle de film, han har lavet

Brad Pitt røber sin favorit blandt alle de film, han har lavet
Brad Pitt i 2016 under premieren på 'Allied' (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Brad Pitts seneste film, ‘Allied’, var en fuser, men generelt har skuespilleren holdt et højt niveau gennem karrieren.

Film som ‘Thelma and Louise’, ‘True Romance’, ‘Seven’, ’12 Monkeys’, ‘Fight Club’, ‘Babel’, ‘Inglourious Basterds’, ‘The Tree of Life’, ‘Moneyball’ og ’12 Years a Slave’ har alle indtaget en plads i nyere amerikansk filmhistorie, og senere på måneden er Pitt aktuel i David Michods Netflix-film ‘War Machine’.

Men hans egen favorit blandt alle de film, han har medvirket i siden debuten i slut-80’erne? Ingen af ovenstående.

I et stort interview med GQ, der også berører hans skilsmisse fra Angelina Jolie og et længerevarende alkoholmisbrug, bliver han spurgt, hvornår skuespil stadig tænder ham.

»Jeg vil sige det mere komiske stof, hvor man tager chancer […]. Min favoritfilm er den af mine film, der har klaret sig dårligst af noget, jeg har lavet, ‘The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford’. Hvis jeg mener, noget er værdigt, ved jeg, det vil blive værdigt, når tiden kommer«, siger han.

Læs kommentaren: Bradfleck-generationen fik alle drømme opfyldt – så gik de på druk«

I ‘The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford’ fra 2007 spiller Brad Pitt den berygtede westernskurk Jesse James, der, som titlen antyder, bliver dræbt af den underkuede Robert Ford, spillet af Casey Affleck. Filmen er instrueret af Andrew Dominik, som Pitt fortsatte sit samarbejde med i den ligeledes vellykkede ‘Killing Them Softly’.

‘The Assassination of Jesse James’ fik en pæn modtagelse, da den kom frem, men er samtidig én af den slags film, hvis anseelse bare er steget med årene. Og med Brad Pitts egen blåstempling nærmer den sig efterhånden klassikerstatus.

Læs også: Brad Pitt og Angelina Jolie iscenesatte deres skilsmisse på film – men dengang var der håb

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af