‘Cruella’-efterfølger med Emma Stone undervejs hos Disney

‘Cruella’-efterfølger med Emma Stone undervejs hos Disney
'Cruella'. (Foto: Disney)

Disney satser stort på deres liveaction-film. Og med Emma Stones fortolkning af Cruella de Vil i Disney+-aktuelle ‘Cruella’ har de fået sig et hit på hænderne.

Ifølge The Hollywood Reporter er Disney i gang med de tidlige forhandlinger om en efterfølger, der vil bringe Stone, instruktør Craig Gilliespie og manuskriptforfatter Tony McNamara tilbage ved roret.

Inspirationen fra særligt DC’s kæmpesucces ‘Joker’ er tydelig i filmen, der også giver den ikoniske Disney-skurk en baggrundshistorie. Det samme så man blandt andet i Angelina Jolie-filmen ‘Maleficent’ om heksen fra ‘Tornerose’.

Filmen har under omstændighederne klaret sig nogenlunde i biograferne og på streaming med et foreløbigt billetsalg på 50 millioner dollars og endnu mere via streaming. Kritikermodtagelsen har været lidt blandet. Vores tilfredse anmelder, Freja Dam, kvitterede med fire stjerner og skrev:

»’Cruella’ giver forståelse for Estellas udvikling til Cruella, der »får ting gjort« frem for at være en pæn pige. Men derfra er der stadig langt til den frådende og kyniske kvinde, som ikke blinker ved at ofre hundehvalpe i modens navn«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af