Nicholas Hoult bliver nævning ved et drab, han måske selv har begået – se traileren til Clint Eastwoods ‘Juror #2’

Nicholas Hoult bliver nævning ved et drab, han måske selv har begået – se traileren til Clint Eastwoods ‘Juror #2’
Nicholas Hoult i 'Juror #2'. (Foto: Warner Bros.)

94-årige Clint Eastwood er tilbage i instruktørstolen med en thriller, hvor et medlem af juryen i en mordretssag kommer i moralske vanskeligheder, da sagen virker lidt for bekendt.

I ’Juror #2’ spiller Nicholas Hoult manden Justin Kemp, som sidder i juryen i en retssag om en myrdet kvinde. Da sagens detaljer bliver beskrevet, går det op for Justin, at det minder ham skræmmende meget om en hændelse, han selv oplevede, hvor han en mørk aften ramte noget med sin bil, men ikke kunne regne ud, hvad det var. Hvad skal han gøre, hvis det faktisk er ham, som har begået mordet?

I den første trailer ser vi Justin mindes den uklare aften, og så får vi en forsmag på det resterende cast, som også tæller Toni Colette, J.K. Simmons, Kiefer Sutherland og Zoey Deutch.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Clint Eastwoods seneste film var dramaet ‘Cry Macho’ fra 2021, som den legendariske skuespiller både instruerede og selv spillede hovedrollen i, ligesom han før har gjort i blandt andet ’Gran Torino’ og ’The Mule’. I ’Juror #2’, som er skrevet af Jonathan A. Abrams, ser Eastwood dog ud til at holde sig bag kameraet.

Filmen har amerikansk premiere 1. november, mens der endnu ikke er meldt noget om, hvornår den rammer Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af