Tanken bag albumcoveret til Charli XCX’s ‘Brat’ var at spare penge

Tanken bag albumcoveret til Charli XCX’s ‘Brat’ var at spare penge
Charli XCX. (Foto: PR)

Du har nok opdaget, at Charli XCX har fyldt pænt meget i 2024.

Hendes kulturelle betydning nåede muligvis sit peak, da Kamala Harris anvendte den limegrønne farve og slørede tekst fra coveret til ‘Brat’ i sin præsidentkampagne.

Det viser sig dog, at albummets kulturelle indflydelse slet ikke var forventet. Det afslører Charli XCX i et interview med Zane Lowe fra Apple Music, som kan ses i sin helhed herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I interviewet afslører hun også, at tanken bag at vælge et tekstbaseret albumcover var at spare penge, fordi hun ikke troede, at albummet ville appellere til særligt mange mennesker.

»Jeg vidste, at mange ville blive frustrerede og skuffede over coveret. Men personligt ville jeg hellere have, at det skulle starte en samtale end at have et cover, hvor jeg bare så godt ud«, forklarer hun.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom hun tog fejl omkring albummets appel, var det nok et held for hende og albummets succes, at hun holdt fast i coverets visuelle udtryk. Et udtryk, der i øvrigt er blevet påført samtlige af hendes albumcovers på Spotify i forbindelse med udgivelsen af ‘Brat’.

Charli XCX udgiver remix-albummet ‘Brat and It’s Completely Different but Also Still Brat’ 11. oktober, hvorfra hun for nylig har afsløret samtlige gæstestjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af