Simba, I Am Your Father: Disney og ‘Star Wars’ smelter sammen i perfekt eksekveret sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Disney-koncernen købte Lucasfilm i 2013 for den anseelige sum af cirka fire millioner dollars, var der mange hardcore ‘Star Wars’-fans, der rystede i deres små jedi-bukser.

Skepsissen var stor, for ville Disney nu ‘disneyficere’ og smadre ‘Star Wars-universet – altså endnu mere end George Lucas selv allerede havde gjort med opfindelsen af den øjeblikkeligt og universelt hadede figur Jar Jar Binks samt den overdrevne brug af øjeblikkeligt uddateret og unødvendig computergrafik i ‘The Phantom Menace’, ‘Attack of The Clones’ og ‘Revenge of the Sith’.

Ville Star Wars nu ikke bare blive yderligere blødsøden og børnevenlig? Det ville os, der så de originale film ‘dengang’, sgu ikke finde os i! »Vi vil sgu ha’ voksen rumfilm!« blev der råbt i både denne og i galakser, der lå langt langt borte.

Disney lovede dog, at det ikke ville ske, og langsomt lagde panikken sig da også blandt både Wookie-wackoes, Sith-psykopater, Stormtroppe-tosser og Stjernekrigsentusiaster generelt. Disney-folkene forsikrede armeen af lyssværds-romantikere om, at Mickey Mouse ikke pludselig ville dukke op i de kommende film, og at de heller ikke behøvede at frygte, at Snehvide ville blive afsløret som Lukes næste forelskelse, eller at Chewie i virkeligheden var Baloos bror.

Men nu er der alligevel sket det, som mange frygtede, da Disney-salget blev offentliggjort. ‘Star Wars’ er i den grad blevet  ‘disneyficeret’. Særligt traileren til den hysterisk ventede ‘The Force Awakens’, som arriverer på Jorden til december. Heldigvis er det hele dog bare en dygtigt lavet mashup-sketch fra ‘nogle mennesker har bare for meget tid, og heldigvis for det’-skuffen.

Yndlingsøjeblik: Da snemanden Olaf bliver laser-skudt igennem hovedet.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af