Video: Daniel Craig snakker kvindetække og fremtidsplaner hos Seth Meyers – og takker måske af som Bond?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter fire optrædener som James Bond ser det nu ud til, at Daniel Craig har i sinde at give stafetten videre. Den 47-årige brite har dog næppe planer om at lægge skuespillet på hylden, men hvordan udfylder man tomrummet oven på en så ikonisk – og storcharmerende – rolle som 007?

Sådan lød et af spørgsmålene til Craig forleden hos Seth Meyers, der i sit ‘Late Night’-show gik den formodede Bond-pensionist på klingen. Emnerne rundede både 007-rollens kvindetække, potentielle homo-roller (»hvad hvis jeg pludselig lavede en film, hvor jeg har et forhold til en fyr?« spurgte Craig) og skuespillerens fremtidsplaner på de skrå brædder, men Seth Meyers holdt som altid den komiske tunge lige i munden.

Kemien mellem Meyers og Craig er desuden strålende i interviewet, og til sidst inkasserer skuespilleren et velfortjent bifald for sine James Bond-præstationer – en måske endegyldig cementering af, at Craigs Bond-dage er talte?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af