To piger flygter fra sønderjysk vold og druk i den danske film ‘Hundeliv’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der bliver generelt lavet for få danske film i provinsen, men de seneste par år har vi set vi set lovende takter med film som ‘Klumpfisken’ og ‘Rosita’.

11. juni kommer så ‘Hundeliv’ om to halvsøstre, Sofia og Olivia, der bor i en campingvogn i Sønderjylland og lever i et stramt jerngreb fra en voldelig far, der tilbringer det meste af sin tid med sine lige så afstumpede venner på den lokale bodega.

Da Sofia kommer på sporet af sin biologiske far, beslutter de to søstre sig for at tage flugten. Men den biologiske far (Alexander Villaume) er ikke længere den romantiske sjæl, som de gamle kærestebreve ellers antydede.

‘Hundeliv’ er instrueret af debutanten René Frelle Petersen, der selv er vokset op i Sønderjylland, og lavet uden om det etablerede støttesystem. I rollerne som de to søstre ser vi uprøvede Simone Lykke og stortalentet Julie Brochorst Andersen, som allerede har bevist sin særlige sensibilitet i Kaspar Munks ‘Hold om mig’ og ‘You and Me Forever’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af