Halle Berry kæmper intenst for at få sit barn tilbage i ’Pusher’-instruktørs kidnapningsfilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis der er nogen, som har brug for lidt medvind i sin karriere, er det Halle Berry, der vandt en Oscar i 2002 for bedste kvindelige hovedrolle for ’Monster’s Ball’ . Hendes tv-serie ‘Extant’ om en kvindelig astronaut, der på mystisk vis bliver gravid på en solomission i rummet, blev aflyst sidste år efter blot to sæsoner, og de seneste film, hun har medvirket i, har vekslet mellem komplette fiaskoer som hajdykkerfilmen ‘Dark Tide’ fra 2012 og mindre roller i storfilm som mutantbraget ‘X-Men: Days of Future Past’ fra 2014 samt publikumsfiaskoen ‘Cloud Atlas’ fra 2012.

Nu er hun tilbage som en desperat mor, hvis barn kidnappes på en legeplads af en mystisk mand i en blå bil i traileren til den nye kidnapningsfilm ‘Kidnap’. Omdrejningspunktet er moderens egen jagt på kidnapperen, og hvor langt hun er villig til at gå for at få sin søn tilbage.

Ud fra traileren ser ‘Kidnap’ ud til at kunne blive en solid og intens spændingsfilm. Der bliver ikke afsløret alt for meget om filmens plot, som ud fra traileren dog lader til at indeholde et overraskende højt antal biljagter. Luis Prieto, bedst kendt som manden bag det engelske remake af Nicolas Winding Refns ‘Pusher’ fra 2012, er instruktør, og det er spændende at se, om han formår at hæve ‘Kidnap’ til det samme høje niveau som eksempelvis Denis Villeneuve’s kidnapningsfilm ‘Prisoners’ fra 2013, der blev skamrost af kritikerne.

‘Kidnap’ får amerikansk premiere til december, men det er endnu uvist, om den kommer til at blive vist i danske biografer.

Læs også: 10 skuespillerinder, der røg fra top til flop

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af