‘War for the Planet of the Apes’ varsler den endelige krig i første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Du må gå. Før kampene starter. Jeg er ked af det. Krigen er begyndt«, fortæller aben Caesar ildevarslende i den nye teaser til ‘War for the Planet of the Apes’.

Da ‘Dawn of the Planet of the Apes’ kom ud i 2014, efterlod slutningen ingen tvivl om, at en efterfølger var på vej. Denne første teaser er et af de få tegn på liv, vi har set fra projektet, og selvom den ikke afslører meget, giver den alligevel en idé om, hvad der kommer til at følge.

Plottets hovedtræk blev præsenteret af Collider for en uges tid siden. I ‘War for the Planet of the Apes’ tvinges Caesar (Andy Serkis) og hans hær af aber ind i en dødelig konflikt med en ubarmhjertig oberst (Woody Harrelson), hvilket resulterer i enorme tab for aberne.

Det vækker en hævntørst i Caesar, og hans søgen efter retfærdighed resulterer i det endegyldige møde mellem ham og obersten, der afgør menneskerne og abernes skæbne.

Læs også: Første teaser til ‘Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af