‘Get Out’-instruktør har udset sig sit næste filmprojekt – laver thriller med Spike Lee

‘Get Out’-instruktør har udset sig sit næste filmprojekt – laver thriller med Spike Lee
Jordan Peele.

Med den succesfulde horrorkomedie ‘Get Out’ cementerede komikeren Jordan Peele sig straks som en af de mest interessante instruktørstemmer med en stærk sans for spiddende racesatire.

Nu har Peele udset sig sit næste filmprojekt, krimithrilleren ‘Black Klansman’, som bliver til i samarbejde med Spike Lee, der med film som ‘Malcolm X’ og ‘Do The Right Thing’ må siges at være en garvet herre når det kommer til skarpladt racedebat og samfundskritik.

Ifølge The Hollywood Reporter har Peele og Lee arbejdet på ‘Black Klansman’ i flere år. Projektet er en filmatisering af memoiren af samme navn af den afroamerikanske detektiv Ron Stallworth, der i slutningen af 1970’erne begyndte at arbejde undercover som Ku Klux Klan-medlem og white supremacist, hvis mission var at sabotere hadgruppens aktiviteter indefra.

Læs også: ’Get Out’-instruktør Jordan Peele: »Når jeg går ned ad gaden i et hvidt kvarter, prøver jeg at være usynlig«

Den skræmmende aktuelle historie bliver instrueret af Spike Lee og produceret af Jordan Peele, og i hovedrollen som Ron Stallworth har de hyret ‘Ballers’-skuespilleren, og Denzel Washingtons søn, John David Washington. Optagelserne starter til efteråret, hvor Peele desuden har en anden raceskildring i støbeskeen i form af HBO-dramaet ‘Lovecraft Country’, som omhandler rædslerne under 1950’ernes Jim Crow-love i USA.

Læs også: Kærlighed mellem racer er stadig tabu i Hollywood

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af