Tom Cruise laver endnu et halsbrækkende stunt i bag om-video fra ’Mission: Impossible – Fallout’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ser man bort fra et bizart Oprah-besøg og hans rolle som scientology-galionsfigur, er Tom Cruise måske bedst kendt for at udføre sine egne stunts i de efterhånden fem ’Mission: Impossible’-film. Til august spiller han IMF-agenten Ethan Hunt for sjette gang.

I starten af året kunne den 55-årige skuespiller fortælle om karrierens hidtil vildeste stunt (og en brækket fod), der er at finde i ’Mission: Impossible – Fallout’, hvor han hænger fra en helikopter i en line. I en ny bag om-video fra filmen fortæller folkene bag om et andet halsbrækkende stunt fra optagelserne.

Her ser vi Cruise lave et såkaldt HALO-udspring, hvor han 7,6 kilometer over jorden kaster sig ud fra et fly i frit fald sammen med en filmfotograf.

»Tom vil være den første skuespiller, som laver et HALO-udspring, mens det filmes«, siger en alvorsfuld Wade Eastwood, filmens stuntkoordinator og second unit-instruktør i videoen.

Efter flere ugers træning og optagelser virker Tom Cruise straks mere begejstret, da han i slutningen af videoen siger: »Jeg kan stadig ikke fatte, at det lykkedes«.

’Mission: Impossible – Fallout’ får premiere 2. august.

Læs også: Tom Cruise er tilbage som Ethan Hunt i ’Mission: Impossible – Fallout’ – se den nye trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af