Lady Gagas små monstre går i frådende Twitter-angreb på Tom Hardys ‘Venom’

Lady Gagas små monstre går i frådende Twitter-angreb på Tom Hardys ‘Venom’
Tom Hardy i 'Venom'.

Tom Hardys ‘Venom’ varmer op til at jage en skræk i livet på amerikanske biografgængere i denne uge, men det savlende Marvel-bæst med de spidse bisser må se sig overmandet af Lady Gagas ‘little monsters’ på Twitter.

Sangerindens hardcore-fanbase – der i forvejen kan smykke sig med en vis uskøn notoritet for seriøs mobning af andre solister, heriblandt Ed Sheeran, og racistiske kommentarer – er sålunde gået lukt i kødet på ‘Venom’ med en Twitter-storm af negativ omtale, i et forsøg på at få weekendens publikummer til at udløse billet til Gagas ‘A Star is Born’ frem for Hardys superskurkegys (det er angiveligt umuligt at se begge film … ).

Buzzfeed rapporterer modigt fra frontlinjens kaos, og har igennem kontakt til flere af Twitter-troldene verificeret, at Venom-angrebet er organiseret og de mange sure anmeldelser fake news. »Det er os Gaga-fans, der opretter falske profiler for at trashe ‘Venom’. De har premiere samme dag, og vi vil have, at folk vælger ‘A Star is Born’ over ‘Venom’«, udtaler en Twitter-bruger ved navn @LGMonster95 blandt andet til Buzzfeed.

Men er dén profil et dække over en DC-fan, der forsøger at skyde skylden på Gaga-fans? Det bedyrer en anden fraktion af de små monstre, der i en ny bølge af tweets nu anklager Marvels konkurrent for at være superskurken bag hele miseren, alt imens Marvel-fans er sikre på, at DC omvendt har betalt Gaga-fans for at sætte ild til ‘Venom’ ved blandt at skrive, at ‘Venom’ har traumatiseret deres børn. DC-fans skyder skarpt tilbage med påstande om, at Gaga-fans udfører sataniske orgier under ‘A Star is Born’.

Forvirrende?

Herunder et udvalg af kommentarer fra bokseringen:

Og så er der endelig de Gaga-fans, der ikke orker dramaet:

Man kan kun håbe, at de to film viser sig at være bare halvt så underholdende.

Læs også: Tom Hardy imiterer Sad Ben Affleck i nyt ‘Venom’-interview

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af