Tom Hardy imiterer Sad Ben Affleck i nyt ‘Venom’-interview

Tom Hardy imiterer Sad Ben Affleck i nyt ‘Venom’-interview
'Venom'

Da den kommende superskurkefilm ‘Venom’, med Tom Hardy i hovedrollen, i sin tid blev annonceret, var det med lovning fra instruktøren om, at filmen ville modtage aldersmærkningen R. Det betyder, at unge under 18 år ikke må tage ind og se filmen uden en voksen værge. Denne voksne aldersmærkning ses sjældent på superheltefilm, men både ‘Deadpool’ og ‘Logan’ formåede at blive store succeser, aldersgrænsen til trods.

Da ‘Venom’ så fik sin aldersmærkning, blev det i stedet PG-13, der er standarden for de fleste superheltefilm. Mange fans begyndte at spekulere over, om filmen mon er blevet klippet ned af studiet for at gøre den mindre voldelig. Karakteren Venom er notorisk voldelig i tegneserierne, hvor et af hans kendetegn er at bide hovedet af sine modstandere.

I et nyt interview med Youtube-kanalen Comics Explained får Hardy i hvert fald sagt, at der er klippet en del scener ud af filmen. Hardy bliver spurgt om, hvilken scene han bedst kunne lide at filme, hvortil han svarer: »Der er ting, der ikke er med i filmen. Der er måske sammenlagt 30 eller 40 minutter, der ikke er med i filmen«.

Hardys medskuespiller fra ‘Venom’, Riz Ahmed, er også med til interviewet og udfordrer Hardys svar: »Og det var dine favoritscener at filme?«. Hardy holder fast i sit svar: »Ja, der var mørke komediescener, der bare aldrig kom med, du ved«. »Hvis scenerne ikke kom med i filmen, betyder det nok bare, at de ikke var gode «, svarer Ahmed. »Det er jeg ked af at skulle fortælle dig«.

Hardy sidder derefter med en utilfreds mine i ansigtet, inden han siger: »Er det ‘The Sound of Silence’, der spiller lige nu? Hello darkness my old friend«. Hardy refererer her til videoen ‘Sad Affleck’ fra 2016, hvor Ben Affleck og Henry Cavill blev spurgt ind til ‘Batman v. Superman’s knapt så positive anmeldelser. Mens Cavill svarer på spørgsmålet, zoomer kameraet ind på Afflecks udtryksløse ansigt, imens netop Simon & Garfunkels ‘The Sound of Silence’ spiller. Videoen gik viralt, og Affleck var i en stund blot kendt som Sadfleck.

Om de 30 til 40 minutters scener, som Hardy refererer til, er klippet ud, fordi de ikke var gode nok eller for at sænke filmens aldersgrænse, vides endnu ikke. Dog har tegneseriefilm som ‘The Dark Knight’ kunnet holde fast i PG-13-grænsen uden at gå på kompromis med filmens dystre indhold.

‘Venom’ har premiere 11. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Monsterklam Tom Hardy går bersærk i ny trailer til superheltefilmen ‘Venom’

Læs også: 10 totalt fejlslagne filmstjerne-interviews, der stadig farver offentlighedens opfatttelse af de involverede

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af