Nikolaj Lie Kaas og co. flækker af grin under ‘Journal 64’-optagelser i ny blooper-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den stortopslåede danske krimi ‘Journal 64’ er en »grum fortælling«, som vores anmelder skriver om fjerde film om Afdeling Q, der har biografpremiere i dag. Historien om pigerne på Sprogø, der misbruges af overlæger og hinanden – hvilket år senere kulminerer i et tredobbelt mord – er da heller ikke umiddelbart den mest lalleglade fortælling.

Alligevel fik Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares et par gode grin med på vejen under optagelserne til filmen, der markerer den sidste med Kaas og Fares som det famøse makkerpar Carl Mørck og Assad. Nordisk Film har udgivet et sammenklip af bloopers, hvor de to stjerner i selskab med Nicolas Bro har overordentligt svært ved at holde masken under indspilninger af nogle tilsyneladende temmelig alvorstyngede scener på en bar.

Særligt Kaas kæmper med at bibeholde Carl Mørcks dødsensalvorlige efterforskermine, når Bro i rollen som journalisten Brandt skal overlevere en vigtig besked, som tilsyneladende er vanskelig at få over læberne.

»Undskyld Christoffer«, råber Kaas til sidst henvendt til instruktør Christoffer Boe, mens al krimidyster gravstemning er komplet forduftet. 

Læs også: ‘Journal 64’: Selv Carl Mørck må knibe en tåre for alle formummede knudemænd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af