‘Black Mirror’-film rammer Netflix i morgen – og traileren er ude

OPDATERET 28.12: ‘Bandersnatch’ er ‘Black Mirror’s første interaktive fortælling.

Rygterne har lydt og flydt, men nu er det endelig helt håndgribeligt: ‘Black Mirror’ vender tilbage i morgen, 28. december, med seriens første spillefilm, der bærer titlen ‘Bandersnatch’. Filmen har sammen med premieredatoen netop fået sin første trailer.

‘Bandersnatch’ ser ikke ud til at være det interaktive eventyr, som Netflix tidligere har lovet, men en standalone-film uden for det officielle ‘Black Mirror’-univers – selvom det endnu er uvist.

Fionn Whitehead fra ‘Dunkirk’ indtager hovedrollen med Will Poulter (‘The Revenant’), Asim Chaudry, Craig Parkinson og Alice Lowe i biroller. Whitehead spiller den unge programmør Stefan, der arbejder på at adaptere en fantasy roman til et computerspil-hit, men gradvist bliver opslugt af fiktionens verden.

Serien er sat i 1980’erne, og traileren giver en stærk forsmag på tidsperioden, når vi gradvist ser Stefan miste greb om virkeligheden.

‘Bandersnatch’ erstatter ikke den lovede sæson fem, som nu er sat til at udkomme i starten af 2019. Det er sandsynligvis også her, vi kan forvente at stifte bekendtskab med ‘Black Mirror’s første interaktive kapitel.

Læs også: De første 13 ‘Black Mirror’-afsnit rangeret fra værst til mesterligt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af