Netflix teaser ‘Black Mirror’-film – muligvis interaktiv

Netflix teaser ‘Black Mirror’-film – muligvis interaktiv
'Black Mirror'-afsnittet 'Playtest'.

Tidligere på måneden annoncerede Netflix, at sæson fem af ‘Black Mirror’ vil få premiere på streamingtjenesten inden årets udgang, og nu ser det ud til, at vi (endelig) går endnu flere dystopiske fremtidsscenarier i møde.

I løbet af det sidste døgn har Netflix reklamereret for et nyt kapitel i antologiserien under titlen ‘Black Mirror: Bandersnatch’. Men der er tilsyneladende ikke tale om sæson fem, men derimod en Netflix-film, som billedet herunder viser.

Ifølge The Independent er filmen instrueret af David Slade (‘Breaking Bad’, ‘American Gods’), der tidligere har stået bag ‘Black Mirror’-afsnittet ‘Metalhead’ fra sæson fire, mens Fionn Whitehead fra ‘Dunkirk’ indtager hovedrollen.

Den store nyhed er dog, at der skulle være tale om det lovede interaktive afsnit af serien, hvor publikum selv kan styre handlingen på skærmen ved hjælp af fjernbetjeningen. Spilletiden er angiveligt 312 minutter, hvilket passer med et interaktivt produkt.

Den lækkede synopsis lyder ifølge The Independent: »En ung programmør laver fantasy-romaner om til et computerspil. Snart bliver virkeligheden og den virtuelle verden blandet sammen, hvilket skaber forvirring«.

Bandersnatch er et virkeligt, uudgivet computerspil fra 1984 – året, hvor filmen angiveligt kommer til at udspille sig. Som en Twitter-fan har påpeget, spillede Bandersnatch allerede en rolle tilbage i sæson tre-afsnittet ‘Playtest’. Det har nu ført til teorier om, at den kommende spillefilm kan være en prequel til selv samme afsnit, som havde Wyatt Russell i hovedrollen.

‘Black Mirror: Bandersnatch’ bliver sandsynligvis udgivet den 28. december, men kender man ‘Black Mirror’-holdet ret kan det reelt set droppe når som helst, så der er god grund til at vente i spænding foran tv’et.

Læs også: Alle 13 ‘Black Mirror’-afsnit rangeret – fra værst til mesterligt

Læs også: Anmeldelse – ‘Black Mirror’ sæson fire

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af