Første billede fra ‘Black Mirror’-filmen ‘Bandersnatch’ bekræfter to britiske stortalenter i hovedrollerne

Første billede fra ‘Black Mirror’-filmen ‘Bandersnatch’ bekræfter to britiske stortalenter i hovedrollerne
Fionn Whitehead i 'Dunkirk'.

Netflix’ planer for årets ‘Black Mirror’-lancering har været fyldt med spørgsmålstegn. I går dukkede ‘Black Mirror’-filmen ‘Bandersnatch’ op på streamingtjenestens startside, men informationen omkring det spritnye supplement til den kommende sæson fem var særdeles sparsom.

Nu har Netflix løftet endnu en flig af sløret omkring den kommende spillefilm, der forventes at være det interaktive projekt, ‘Black Mirror’-holdet tidligere har annonceret, hvor publikum selv kan bestemme, hvilken retning historien skal tage med et klik på fjernbetjeningen.

I går aftes blev det første officielle billede fra ‘Black Mirror: Bandersnatch’ udsendt (via Esquire), og det bekræfter at ‘Dunkirk’-talentet Fionn Whitehead indtager en af de bærende roller i selskab med stortalentet Will Poulter (‘The Revenant’, ‘Detroit) og Asim Chaudhry kendt fra BBC-komedien ‘People Just Do Nothing’.

Fionn Whitehead, Will Poulter og Asim Chaudhry i første officielle billede fra ‘Black Mirror: Bandersnatch’.

Flere Netflix-brugere rapporterer, at den annoncerede spilletid på ‘Black Mirror: Bandersnatch’-siden veksler mellem 2 og 90 minutter, hvilket er noget mindre end de 312, som rygtedes igår. Det tyder dog på, at der er tale om 312 minutters optagelser, som altså bliver komprimeret ned til 90 minutter, når man træffer sine interaktive valg.

Der er endnu ikke udgivet en officiel synopsis til filmen, men ifølge The Independent er grundskellettet: »En ung programmør laver fantasy-romaner om til et computerspil. Snart bliver virkeligheden og den virtuelle verden blandet sammen, hvilket skaber forvirring«.

‘Black Mirror: Bandersnatch’ forventes at få premiere den 28. december sammen med hele sæson fem.

Læs også: Sådan hænger alle ‘Black Mirror’s episoder sammen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af