Det nye ’True Detective’ foregår i samme univers som første sæson, viser ny teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Antologiserien ’True Detective’ kører lige nu på tredje sæson, og som i de forrige sæsoner er omgivelserne og hovedpersonerne skiftet ud, og deres historie udspiller sig uafhængigt af de forrige. I hvert fald indtil nu.

Der er flere ligheder i stemning og struktur mellem seriens første sæson og den nuværende, hvor detektivparret Wayne Hays (Mahershala Ali) og Roland West (Stephen Dorff) i 80’erne arbejder på en sag om to forsvundne børn.

Men i traileren til femte afsnit ’If You Have Ghosts’ er der tegn på, at de to sæsoner muligvis er yderligere forbundet.

Nogle hurtige Twitter-brugere har opdaget, at man i et glimt ser en avisforside på en computer, hvor billeder af første sæsons detektiver Rust Cohle og Marty Hart ses under overskriften »tidligere statsbetjente stopper formodet seriemorder«. Det er Elisa Montgomery – intervieweren, der i 2015-tidslinjen taler med den forvirrede Hays – som sidder med computeren.

Det er første gang, serien antyder, at sæsonernes historier kan være forbundet. Nu er spørgsmålet selvfølgelig, om der bare er tale om et easter egg til detektivfans, som nu kan grave løs efter forbindelser, eller om Cohle og Harts sag bliver en del af fortællingen i den nuværende sæson – og måske dukker op for at hjælpe med opklaringsarbejdet. En pædofiliring fyldte jo i hvert fald meget i første sæson, og en tilsvarende ring er blevet omtalt i den aktuelle omgang.

Nyt afsnit af ’True Detective’ kan ses hver mandag på HBO Nordic.

Læs også: Anmeldelse af ‘True Detective’ sæson 3: Nic Pizzolatto kopierer sig selv – men hvilken kopi!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af