Kirsten Birgit fortæller uhyggelige krænkelseshistorier i herlig Zulu Comedy Galla-sketch

Kirsten Birgit fortæller uhyggelige krænkelseshistorier i herlig Zulu Comedy Galla-sketch
Kirsten Birgit til 'Zulu Comedy Galla 2019'.

Søndag aften løb TV 2 Zulu Comedy Galla over skærmen, og et af højdepunkterne var en sketch med den berygtede Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og hendes redaktør Rasmus Bruun fra 24syvs ’Den Korte Radioavis’, som kan ses i sin helhed nedenfor.

Her sidder de sammen med en gruppe børn omkring et lejrbål, og Kirsten Birgit fortæller en historie, som ifølge hende selv »er så rædselsvækkende, at I får krampe i jeres små børnemellemkød. Fordi det her er nemlig den sande historie om en verden, hvor de krænkede har vundet«.

Kirsten Birgit proklamerer, at satiren død, og kort efter ser vi da også Signe Molde og Lasse Rimmer blive likvideret, kort og godt. For et par uger siden kunne Radio24syvs programchef Mikael Bertelsen under årets tv-festival afsløre, at han var blevet spurgt, om han ville deltage sammen med Molde, da Jonatan Spang var sprunget fra. Da han var for langsom på aftrækkeren, blev Lasse Rimmer imidlertid spurgt – og nu ser vi altså resultatet.

Kirsten Birgit fortæller også, hvordan de krænkede efter debatten om højskolesangen ’En dansk sang er en ung blond pige’ blev enige om, at det hele var lettere, hvis alle bare sang den samme sang. Og det bliver så ’Alle sømænd er glade for piger’ – i en krænkelsesfri opdateret version, naturligvis. Til slut ser vi også Iben Hjejle og Nicolas Bro torturere Christopher Læssø på baggrund af en vegetarpanini, eller nå nej, en panini med grønsager.

Heldigvis lykkedes det Kirsten Birgit, Rasmus Brunn og børnene at flygte. Der er bare lige eeen ting – som man selv må se videoen for at finde ud af hvad er.

Hele Zulu Comedy Galla 2019 kan ses på TV 2 Play.

Læs også: Kirsten Birgits groveste stikpiller lige i ansigtet på tv-branchen forleden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af