Sidse Babett Knudsen er gangsterdronning i højspændt trailer til danske ‘Kød og blod’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter en række roste roller i udlandet – fra ‘Westworld’ til ‘The Duke of Burgundy’ og franske ‘Hermelinen’ – vender en af dansk films store stjerner hjem.

Sidse Babett Knudsen har rollen som på overfladen kærlig, men i virkeligheden sprængfarlig gangsterdronning i Jeanette Nordahls debutfilm ‘Kød og blod’, som netop har fået sin første højspændte trailer, og hvor den 51-årige skuespiller flankeres af en række af de mest lovende navne fra den yngre generation: Joachim Fjelstrup, Elliott Crosset Hove, Besir Zeciri, Sofie Torp og Carla Philip Røder foruden et spritnyt navn, Sandra Guldberg Kampp.

Og faktisk er det Guldberg Kampp, der har den egentlige hovedrolle som teenageren Ida, der flytter hjem til sin moster (Babett Knudsen), efter hendes mor dør i en trafikulykke. Med Idas fætre (Hove, Fjelstrup, Zeciri) som håndlangere driver mosteren et gangsterforetagende fra Fyns parcelhuskvarterer – et foretagende, Ida hurtigt bliver indlemmet i.

Jeanette Nordahl er uddannet fra den alternative uddannelse Super16. ‘Kød og blod’ er skrevet af Ingeborg Topsøe (‘Charmøren’).

Filmen er blevet udtaget til årets Berlin-festival i sideprogrammet Panorama – og får dansk premiere 12. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af