J.J. Abrams laver ‘The Shining’- og ‘Justice League’-serier til ny streamingtjeneste

J.J. Abrams laver ‘The Shining’- og ‘Justice League’-serier til ny streamingtjeneste

Selvom coronakrisen har sat en stopper for længe ventede tv-serier og biograffilm, lader det til, at Warners kommende streamingtjeneste HBO Max fortsat bliver lanceret som planlagt til maj i USA. Og hvis man ikke tidligere var spændt på, hvornår HBO Max mon kom til Danmark, er der grund til at være det nu.

J.J. Abrams’ produktionsselskab Bad Robot Productions har nemlig løftet sløret for tre nye serier til tjenesten.

Den først serie har arbejdstitlen ’Justice League Dark’ og er baseret på DC’ forlæg fra 2011, skrevet af den garvede DC-forfatter Peter Milligan (’Bad Company’). Den dystre version af de retskafne Justice League-medlemmer er anført af den okkulte detektiv John Constantine (kendt fra ‘Swamp Thing’), der forener et hold overnaturlige helte omkring sig for at samle stafetten op, efter Justice League bliver slået hårdt tilbage.

Den anden serie, kaldet ’Overlook’, er en psykologisk horrorserie om Stephen Kings ikoniske Overlook Hotel fra ’The Shining’. Den nye serie kommer til at foregå på hotellet og undersøger mange af de ufortalte hemmeligheder, den gamle bygning gemmer på.

Sidst, men ikke mindst har Abrams selv skrevet en tredje serie, ’Duster,’ i samarbejde med ’Into the Badlands’-forfatteren LaToya Morgan. ’Duster’ handler om en flugtbilist, der i 1970’erne havner midt i en åben kamp mellem det sydlige vestens største bander.

Morgan er for tiden travlt beskæftiget med at skrive på ’The Walking Dead’, men eftersom coronakrisen har udskudt samtlige tv-produktioner, bliver det nok alligevel først engang i 2021, at Abrams projekter udkommer på HBO Max.

Trods navnet har HBO Max ikke som sådan noget med HBO at gøre. Tjenesten lanceres af HBO’s ejere Warner (som igen er ejet af AT&T), og hvordan HBO’s indhold vil figurere på tjenesten, vides endnu ikke med sikkerhed.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af